Vremea se va mentine calda in Maramures

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

maramures peisajRegimul termic va fi oscilant in urmatoarele doua saptamani, cu temperaturile medii diurne ce vor urca pana la 19 grade Celsius, dar si cu intervale in care ploile vor fi prezente aproape in fiecare zi, in unele zone incepand chiar din 15-16 februarie, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie, valabila in intervalul 15 – 28 februarie, publicata luni, informeaza AGERPRES.

In Maramures, pe parcursul primei saptamani de prognoza, valorile termice medii diurne vor scadea semnificativ, de la 16 la 6 grade, insa vor continua sa caracterizeze o vreme calda pentru aceasta perioada. Racirea se va resimti si in timpul noptilor, cand temperaturile minime vor ajunge de la 6 grade, la inceputul intervalului, pana la—1 grad, in jurul datei de 21 februarie.

Ulterior, pana la sfarsitul intervalului de prognoza, nu vor mai fi variatii semnificative ale temperaturile nocturne, in timp ce valorile diurne se vor situa, in general, in jurul unei medii regionale de 7 grade. Sunt posibile precipitatii in fiecare zi, pe arii relativ extinse, exceptand datele de 17, 22 si 27 februarie, cand acestea isi vor face aparitia doar izolat.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1