Vremuri grele: Peste 200 de pacienți cu coronavirus, internați în spitalele din Baia Mare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Reprezentanții Primăriei Baia Mare au prezentat joi situația la zi în municipiu a rețelei spitalicești dedicată COVID 19.

1. Spitalul de Boli Infecțioase – spital COVID – 135 paturi dedicate, 112 ocupate cu bolnavi Covid (68 din Baia Mare, 44 din alte localități), 23 paturi ocupate de suspecți simptomatici.

2. Spitalul TBC – Spital Suport COVID – 159 paturi funcționale din 210 aprobate in structura spitalului. Normele de distanțare și suprafața aferentă unui bolnav a generat diminuarea. La aceasta oră sunt 19 paturi Anestezie Terapie Intensivă dedicate pacienților COVID (ATI) – 19 pacienți (12 din Baia Mare, 7 din alte localități ), 90 paturi COVID ocupate de 57 pacienți din Baia Mare și 34 din alte localități, 50 de paturi TBC ocupate cu 27 pacienți.

”Mai exista câteva locuri Ati COVID la Spitalul Județean pentru cei internați acolo cu alte afecțiuni și care se contaminează, iar cei netransportabili fiind în stare critică rămân în Județean pe paturile menționate mai sus”, mai menționează cei de la Primărie.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *