Weekend cu 10 incendii in Maramures

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

In intervalul 12-14 aprilie, pompierii maramureseni au intervenit pentru lichidarea a 10 incendii.

Vineri, 12 aprilie, militarii din cadrul Detasamentului Baia Mare au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit din cauza unei hote electrice defecte. Au ars circa 10 metri liniari de cablu electric. La Poienile de sub Munte, pompierii din cadrul Sectiei Viseu de Sus au intervenit pentru a lichida un incendiu izbucnit la un adapost de animale. Focul a mistuit circa 35 de metri patrati de acoperis din lemn, 3 metri cubi de lemn de foc si 4,5 tone de fan. La Harnicesti pompierii sigheteni au lichidat un incendiu izbucnit la acoperisul unei case. In urma incendiului au ars circa 10 metri patrati de acoperis din lemn.

Sambata, 13 aprilie, pompierii viseuani au fost chemati sa stinga un incendiu izbucnit la o anexa gospodareasca. In urma incendiului a ars anexa pe o suprafata de 100 de metri patrati si circa 50 de metri patrati de acoperis din lemn si 30 de metri patrati de perete din lemn.

Duminica, 14 aprilie, pompierii militari din cadrul Garzii de Interventie Borsa au lichidat 2 incendii de vegetatie uscata in urma carora au ars circa 5 hectare de vegetatie si un incendiu izbucnit la un atelier de tamplarie in urma caruia au ars circa 30 de metri patrati din suprafata atelierului si diverse accesorii de tamplarie. Detasamentul Baia Mare a intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o autoutilitara.

Focul a distrus elementele combustibile ale autoutilitarei. Pompierii sigheteni au lichidat un incendiu izbucnit la un garaj. In urma incendiului au ars 20 de metri patrati din suprafata garajului si inca 10 metri patrati din suprafata a doua garaje invecinate. De asemenea, Detasamentul Sighet a lichidat si un incendiu de vegetatie uscata in urma caruia au ars circa 4 hectare de vegetatie.

Informatii furnizate de Oana Gonczi, purtatorul de cuvant al ISU Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *