Wellness: Armonie intre trup, minte si suflet

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

saunaTermenul de “Wellness” provine din unirea a doua cuvinte: well-being care inseamna “stare de bine” si fitness: “a fi in forma”. Astfel, notiunea de “wellness” face referire la sanatatea fizica si psihica, ingloband tratamente pentru diverse probleme de sanatate, activitatile de relaxare  (tip SPA) si de fitness.

Scopul institutiilor care poarta denumirea de centru wellness este acela de a pune la dispozitia clientilor servicii care ii ajuta sa se relaxeze, sa isi gestioneze stresul si sa isi imbunatateasca starea de spirit si de sanatate.

Complexul de natatie, spa & Wellness AquaSport DruRelax este un centru de sanatate si un regenerator de energie si locul perfect unde va puteti crea si recrea legatura armonioasa intre trup, minte si suflet.

Situat la iesirea din Baia Mare pe panta de la Dura , in Tautii Magheraus, Strada 3, nr.40, centrul este deschis Luni: 11-21 si Marti-Duminica : 09-21. Complexul AquaSport DruRelax va pune la dispozitie 3 bazine : semiolimpic, de relaxare si unul de copii, respectiv un centru Wellness & Spa, fitness , saloane masaj, squash, salina.

Pentru mai multe  informatii, nu ezitati sa apelati la nr  de tel: 0731 00 57 23.

servicii dru

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2