WhatsApp introduce funcția de ”cod secret” pentru conversațiile ascunse

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

WhatsApp, cea mai populară aplicație de mesagerie, testează o nouă funcționalitate care permite utilizatorilor să-și protejeze conversațiile private folosind un cod secret. Această opțiune, disponibilă în cea mai recentă versiune beta pentru Android, oferă o modalitate suplimentară de securizare a conversațiilor, ascunzându-le chiar și de pe ecranul principal al aplicației.

Pentru a activa această caracteristică, utilizatorii trebuie să actualizeze aplicația la versiunea beta WhatsApp pentru Android 2.23.24.20 și să acceseze setările de blocare a chatului. Aici, pot activa opțiunea „Ascunde conversațiile blocate” și să introducă un cod secret pe care ulterior sa îl memoreze.

Odată setat, conversațiile blocate nu vor mai fi vizibile în categoria „Conversații blocate”, care apare atunci când utilizatorii trag în jos pe ecranul principal. Pentru a accesa aceste conversații ascunse, va fi necesară introducerea codului secret în bara de căutare.

Dacă utilizatorii doresc să revină la mecanismul anterior de blocare a conversațiilor cu ajutorul amprentei, pot dezactiva această nouă opțiune prin re-introducerea codului secret. Acest pas readuce conversațiile blocate la starea inițială, printr-o simplă tragere în jos pe lista de chaturi principale.

În plus, WhatsApp lucrează la o altă caracteristică aflată în faza de dezvoltare, care va permite utilizatorilor să seteze un nume grupurilor. Odată stabilit un nume de utilizator, abonații vor putea accesa canalul introducând acest nume. Această funcție este încă în lucru și va fi disponibilă pentru versiunea beta. Totuși, nu există alte informații cu privire la disponibilitatea acestei actualizări.

Aplicația deținută de Meta își dedică mult timp, dar și resurse, pentru a le oferi utilizatorilor o aplicație cât mai diversificată și, în același timp, sigură. Recent, WhatsApp a introdus o caracteristici nouă de securitate pentru dispozitivele iOS și Android, prin care le permite utilizatorilor să își ascundă locația în timpul apelurilor. Astfel, toate convorbirile sunt redirecționate prin serverele deținute de Meta.

go4it.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole