Will Smith, de la teama la bucurie, dupa ce a primit rolul Duhului din noua versiune “Aladdin”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Will Smith, care si-a exprimat initial temerile in legatura cu rolul Duhului din lampa in noua versiune Disney live-action a peliculei ”Aladdin” dupa interpretarea apreciata a regretatului Robin Williams cu mai bine de 25 de ani in urma, a declarat ca, in cele din urma, rolul a devenit o bucurie, relateaza marti Reuters, titreaza Agerpres.

“Dupa interpretarea lui Robin Williams nu mai pot fi adaugate multe lucruri la personajul duhului. La inceput am avut temeri, dar apoi, dupa ce am intrat in ritm, a inceput sa iasa la iveala partea distractiva, copilareasca, pusa pe sotii a personalitatii mele”, a spus Smith.

“Aceasta a fost cea mai vesela experienta din cariera mea”, a spus actorul, in varsta de 50 de ani, inainte de premiera mondiala a peliculei, care va avea loc saptamana aceasta.

“Aladdin’, in regia lui Guy Ritchie, marcheaza prima aparitie a lui Smith intr-o pelicula a companiei Walt Disney. Remake-ul include numeroase elemente din versiunea originala animata din 1992, pelicula pentru care Williams fost recompensat cu un Glob de Aur pentru vocea personajului.
“Imi place versiunea originala asa ca nu vreau sa contaminez sentimentul nostalgic al acesteia”, a spus Ritchie. “Ceea ce trebuie sa faci e sa o infrumusetezi”.

“Principalul meu rol a fost de a-mi amuza cei cinci copii si sotia, admiratoare Disney”, a spus Ritchie, cunoscut pentru peliculele de actiune si aventuri precum ”Sherlock Holmes” si thrillerul ”RocknRolla”.

Naomi Scott, cunoscuta pentru rolurile din ”The 33” si ”Power Rangers”, interpreteaza rolul printesei Jasmine. Mena Massoud, prezent in distributia serialului ”Tom Clancy’s Jack Ryan”, detine rolul principal in aceasta pelicula.

”Aladdin” este cel mai recent remake Dinsey al filmelor clasice de animatie, dupa versiunea live-action a povestii elefantului zburator ”Dumbo”, lansata in martie. Urmeaza o noua versiune ”The Lion King”, lansata in iulie, si ”Mulan”, preconizata sa fie lansata in 2020.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *