Woodkid o acuza pe Shakira de plagiat

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Cantaretul francez Woodkid ii reproseaza solistei columbiene Shakira ca s-a inspirat dintr-unul din primele sale clipuri, ‘Iron’. ‘Dare (la la la)’, destinat apropiatei Cupe Mondiale de Fotbal, este in colimatorul lui Woodkid, care a observat multe asemanari cu videoclipul sau, relateaza metronews.fr citat de Agerpres.

Folosirea drapelului, alergari in noroi, cai — artistul a comparat clipurile imagine cu imagine. ‘In mod normal as fi zambit si as fi fost chiar flatat daca era un clip adevarat al Shakirei si nu o reclama la firma Danone’, a scris el pe pagina de Facebook.

Videoclipul, in care apar de cateva ori partenerul cantaretei, Gerard Pique, si fiul lor, Milan, este sponsorizat de o marca de iaurt al companiei de produse lactate. Internautii remarcasera deja numeroase asemanari intre cele doua clipuri, in timp ce altii spun ca ‘Shakira nici nu stie cine este Woodkid, Shakira zambeste si oamenii care zambesc nu asculta un depresiv in agonie’.

Si in 2010 artista columbiana a fost acuzata de plagiat in cazul piesei ‘Waka waka’, inspirata dintr-o melodie a grupului camerunez Zangalewa, desi a sustinut multa vreme ca ideea i-a venit cand se plimba pe plaja. Posesorii drepturilor de autor asupra piesei au fost despagubiti atunci dupa un acord cu Sony, aminteste metronews.fr.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2