YouTube a anuntat ca va lansa un abonament cu plata pentru cei care nu doresc publicitate inclusa

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

youtube-logo-oblique-650pxPlatforma video online YouTube, filiala a gigantului Google, a anuntat miercuri lansarea unei oferte de abonament permanent pentru vizualizarea de continut fara publicitate, informeaza agentia France Presse citata de Agerpres.

Oferta, numita Red YouTube, va fi lansata in SUA in 28 octombrie, la un pret de 9,99 dolari pe luna, a precizat grupul, continutul ramanand accesibil in mod gratuit numai cu adaos de publicitate.

Gigantul video online, care sustine ca are peste un miliard de utilizatori in intreaga lume, a anuntat, de asemenea, lansarea unei noi aplicatii, YouTube Music, care va oferi cataloage de videoclipuri ale artistilor.

Aceasta aplicatie va fi legata de magazinul online Google Play, a mentionat compania.

“YouTube Red marcheaza o evolutie in dorinta de a oferi fanilor mai multe optiuni si continutul pe care ei il apreciaza, precum si o utilizare mai placuta”, a comentat Robert Kyncl, director operational al YouTube.

Red YouTube permite abonatilor si sa salveze videoclipurile pe computerul personal sau pe suport mobil pentru a le vizualiza mai tarziu, chiar si fara conexiune la internet, mai precizeaza AFP.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2