Youtube a lansat o platforma de ‘streaming’ pentru jocuri video, Youtube Gaming

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

youtube-logo-oblique-650pxPortalul Youtube a anuntat miercuri lansarea Youtube Gaming, o platforma de ‘streaming’ pentru jocuri video, care vrea sa rivalizeze cu sistemul Twitch, al firmei Amazon, informeaza EFE.

Pentru moment, Youtube Gaming este disponibil doar in SUA si Marea Britanie, prin intermediul paginii web gaming.youtube.com si al unor aplicatii pentru mobile, iar in viitor se va extinde si in alte parti ale lumii.

Noul serviciu reuneste intr-un singur loc si organizeaza intregul continut referitor la jocuri video de pe Youtube si va permite realizarea de transmisii in direct, potrivit companiei Google, proprietara acestui portal.

Jumatate dintre cele mai vizionate inregistrari video de pe Youtube sunt legate de jocuri video. Totodata, statisticile arata ca utilizatorii Youtube au alocat in 2015 cu 75 % mai mult timp decat anul trecut pentru a urmari inregistrari de acest gen.

Youtube Gaming, care va acorda o atentie speciala concursurilor de ‘e-Sports’, contine inregistrari video despre 25.000 de jocuri video.

agerpres

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2