YouTube deschide un studio de productie la Paris

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

youtube-logo-oblique-650pxServiciul digital YouTube, subsidiara a companiei Google, va deschide in urmatoarele saptamani un studio de productie la Paris pentru a rivaliza cu principalul competitor DailyMotion care are deja o astfel de locatie in capitala Frantei, scrie The Hollywood Reporter.

Studioul de la Paris, care va fi amenajat in sediul Google din capitala Frantei, foarte aproape de statia de metrou St. Lazare, se alatura celorlalte locatii europene deschise la Londra si Berlin, sau din afara Europei, precum cele de la Los Angeles, New York, Tokyo si Sao Paolo.

Initiativa are rolul de a atrage francezi care se bucura de o popularitate sporita pe YouTube, cum este cazul lui Cyprien, comedian si impatimit al jocurilor video care are 7 milioane de fani pe canalul sau de YouTube, Norman Thauvaud, comedian in varsta de 27 de ani care produce sub nickname-ul ‘Norman makes video’, care are 6,3 milioane de fani sau Remi Gaillard cu 5,1 milioane de fani.
DailyMotion, competitorul din Franta al YouTube, are din 2013 un studio de productie de peste 600 de metri patrati la Paris. Partenerii DailyMotion care produc videoclipuri trebuie sa incarce videoclipurile doar pe acest canal digital pentru o anumita perioada de timp.

Lunar, canalul digital DailyMotion are cu aproximativ 230 de milioane de vizitatori unici mai putin decat canalul YouTube.

DailyMotion este detinut de un competitor foarte important la nivel mondial si anume Vivendi, companie cu sediul in Franta, care detine si cel mai mare grup media francez Canal+ si Universal Music Group, care este cel mai important jucator la nivel mondial in piata productiei muzicale.

agerpres

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2