YouTube India ofera utilizatorilor de smartphone o functie pentru descarcarea videoclipurilor la pret redus

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

smartphone 2Unele retele mobile de pe teritoriul Indiei ofera clientilor lor trafic de internet la pret redus seara tarziu, in afara orelor de varf, iar platforma digitala YouTube a anuntat ca se alatura acestui trend si ofera o functionalitate in acest sens utilizatorilor indieni, scrie theverge.com.

Compania, care este detinuta de gigantul Google, a anuntat recent lansarea serviciului Smart Offline prin care utilizatorii pot descarca automat videoclipuri pe telefoanele lor in cursul noptii pentru a le putea vizualiza oriunde, chiar si fara conexiune la internet, in urmatoarea zi.

Aceasta functionalitate vine la un an dupa ce YouTube a lansat serviciul de salvare a videoclipurilor in modul offline, fara conexiune la internet, in India, insa utilizatorul trebuia sa fie inregistrat pe serviciul YouTube Red din SUA.

Airtel, cel mai mare detinator de conturi de abonati de telefonie mobila din India, si Telenor, furnizor de telefonie mobila care este pe locul opt, sunt primele doua companii care au aderat la includerea facilitatii Smart Offline pentru utilizatorii lor. Cei de la YouTube au indicat ca sunt deschisi pentru extinderea acestui serviciu si catre restul retelelor mobile din India.

Detalii pe agerpres

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2