YouTube lanseaza 14 noi videoclipuri pentru decernarea premiilor sale muzicale

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

youtube-logo-oblique-650pxYouTube a lansat luni 14 videoclipuri inedite cu prilejul celei de-a doua editii a Music Awards, premiile sale muzicale prin care site-ul incearca sa-si creasca prestigiul, dupa o prima editie primita cu pareri impartite, relateaza AFP citata de Agerpres.

Pentru actuala editie a ‘YouTube Music Awards’, site-ul a anuntat in avans castigatorii si a profitat de ziua decernarii pentru a lansa aceste noi videoclipuri, intre care se numara si cel intitulat ‘El Perdon’, care insoteste piesa lui Enrique Iglesias, si cel al cantaretului de reggaeton Nicky Jam.

Cantautorul englez Ed Sheeran si trupa de muzica electronica Rudimental fac parte si ei din aceasta selectie alaturi de noua senzatie pop britanica Charli XCX, vedeta de rap in ascensiune Action Bronson si DJ-ul norvegian Kygo.

Printre cei aproximativ 50 de castigatori, recompensati pe baza popularitatii lor pe YouTube, se afla Ed Sheeran, Beyoncé sau Nicki Minaj.

Prima editie a YouTube Music Awards, din 2013, a fost primita cu pareri impartite, in primul rand pentru ca Eminem, un obisnuit al recompenselor, a primit premiul de artist al anului.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2