YouTube pregateste emisiuni cu vedete, transmise prin serviciul sau cu plata YouTube Red

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

youtube 2Platforma digitala YouTube va dezvolta serviciul sau cu plata YouTube Red care va produce numeroase emisiuni, dintre care una de fictiune ce va fi realizata de actorul american Dwayne Johnson, a anuntat responsabila de creare a continutului pentru piata internationala de televiziune, relateaza marti AFP, informeaza AGERPRES.

Noi identificam starurile si genurile cele mai urmarite pe YouTube si investitiile in continutul dorit de fani, a explicat Susanne Daniels de la Cannes, sudul Frantei.

Fostul luptator Dwayne Johnson, devenit cel mai bine platit actor de la Hollywood, va fi coproducator al emisiunii Lifeline (opt emisiuni a cate 30 de minute), despre asiguratori care calatoresc in timp pentru a evita moartea clientilor lor. Seria, care este prevazuta pentru anul 2017, va fi realizata de creatorii si artistii de la Corridor Digital (care au 4 milioane de abonati pe canalul lor de pe YouTube), care sunt specializati in realizarea efectelor speciale.

YouTube a cerut de asemenea lui Doug Liman, regizorul primului film al seriei Jason Bourne, sa realizeze o serie fantastica despre o tanara care descopera ca se poate teleporta.

Aceste proiecte se alatura adaptarii francizei ”Sexy Dance”, care dupa ce a cunoscut succesul in box office-ul american va fi prima serie produsa de filiala gigantului Google.

YouTube, al carui numar de utilizatori depaseste un miliard, sustine intensificarea colaborarilor intre producatorii video si studiourile de la Hollywood, potrivit lui Susanne Daniels.YouTube Red a fost lansat in 2015 cu numeroase proiecte care sunt realizate chiar de utilizatorii platformei YouTube. Serviciul este disponibil in SUA, Australia, Mexic si Noua Zeelanda, urmand a fi disponibil si in alte state pana la finalul anului.

 

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2