YouTube va extinde echipele care analizeaza si elimina materialele extremiste

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Compania care detine YouTube, Alphabet Inc., a anuntat luni ca anul viitor intentioneaza sa creasca numarul angajatilor care analizeaza si elimina materialele violente sau extremiste de pe platforma video, relateaza Reuters, informeaza AGERPRES.

YouTube ia masuri ferme pentru a-si proteja utilizatorii impotriva continutului necorespunzator, prin politici mai stricte si prin echipe mai mari de aplicare a acestora, a scris, intr-o postare pe blog, Susan Wojcicki, CEO al YouTube.

“Actionam de asemenea ferm impotriva comentariilor, lansand noi instrumente de moderare a comentariilor si, in unele cazuri, eliminand cu totul comentariile”, a spus Susan Wojcicki.

Obiectivul este ca numarul angajatilor Google din intreaga lume responsabili cu eliminarea materialelor care ar putea incalca politicile companiei sa ajunga la 10.000 in 2018, a mai afirmat ea.

YouTube a dezvoltat deja un program automat pentru identificarea clipurilor cu continut extremist, iar acum vrea sa faca acelasi lucru cu clipurile care incurajeaza discursul bazat pe ura sau care nu sunt potrivite pentru copii.

Insa, in contextul inaspririi regulilor, compania a primit plangeri din partea celor care incarca clipuri pe YouTube ca acest program este supus erorilor.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2