YouTube va lansa un nou serviciu de streaming muzical pe 22 mai

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Reprezentantii platformei online YouTube, detinuta de grupul Google, au anuntat miercuri ca vor lansa saptamana viitoare un nou serviciu de streaming muzical, YouTube Music, dar si o noua versiune a unui serviciu premium deja existent, care va prezenta show-uri originale in baza unui abonament mai mare decat cel actual, informeaza Reuters, transmite AGERPRES.

YouTube Music, ce va fi lansat pe 22 mai, va include functii suplimentare, precum playlist-uri personalizate in functie de istoricul cautarilor individuale efectuate pe YouTube si de alte tipare comportamentale ale utilizatorilor, au precizat reprezentantii companiei americane.

Aceasta companie de streaming video va lansa in curand si YouTube Premium, o versiune actualizata a serviciului cu plata YouTube Red.

YouTube Music, un serviciu online ce include reclame, va fi disponibil gratuit, in timp ce YouTube Premium, un serviciu pe baza de abonament si pe care nu sunt difuzate reclame, va fi disponibil contra unei taxe lunare de 9,99 de dolari, au precizat reprezentantii platformei YouTube intr-un mesaj publicat pe un blog oficial al companiei.

YouTube intentioneaza sa taxeze cu 2 dolari in plus pentru serviciul sau premium, intrucat acesta va include si YouTube Music alaturi de show-uri originale. Abonamentul pentru YouTube Premium va costa 11,99 de dolari pentru toti utilizatorii noi, au precizat reprezentantii companiei.

Pentru abonatii actuali ai serviciului YouTube Red, pretul abonamentului lunar va ramane neschimbat.

YouTube va fi lansat in Statele Unite, Australia, Noua Zeelanda, Mexic si Coreea de Sud pe 22 mai. Serviciul va deveni disponibil si in alte tari in saptamanile urmatoare.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2