YouTube va lansa un serviciu pe baza de abonament

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

youtube-logo-oblique-650pxCanalul online YouTube, filiala a grupului Google, va lansa un serviciu pe baza de abonament fara clipuri publicitare in timpul accesarii acestuia, au declarat surse implicate in proiect, relateaza AFP citata de Agerpres.

YouTube a inceput sa contacteze firmele partenere care produc videoclipuri pentru a le informa despre aceasta noua modalitate de difuzare a clipurilor video, ce va putea fi accesata pe baza de abonament saptamanal, oferind internautilor o mai buna posibilitate de utilizare a YouTube in raport cu nevoile lor, potrivit AFP.

Deocamdata nu se cunosc preturile abonamentelor si nici data lansarii acestui serviciu, care urmareste in acelasi timp sa valorifice mai bine munca producatorilor de videoclipuri.

Canalul YouTube, initial o platforma pentru publicarea clipurilor realizate de amatori, se bazeaza astazi pe distribuirea gratuita a videoclipurilor si se finanteaza din clipurile publicitare distribuite pe site-ul web.

Un oficial al YouTube a refuzat sa dea detalii despre acest proiect, insa a subliniat ca responsabilii YouTube au in vedere mai multe oportunitati pentru ca fanii platformei sa se bucure de continutul oferit, iar creatorii videoclipurilor sa castige mai multi bani din produsele lor.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2