Zamfir Ciceu a demisionat din cadrul Consiliului Local – Acesta a declarat ca beneficiile activitatii sale ca si consilier local sunt egale cu zero

Consilierul local Zamfir Ciceu a renuntat la functia de ales local. In urma cu cateva minute, acesta a cerut colegilor din Consilul Local sa constate incetarea mandatului de consilier. Solicitarea sa vine dupa ce Ciceu a fost exclus din randurile liberalilor, printr-o hotarare a Delegatiei Permanente a PNL.

La parasirea salii de sedinta, Zamfir Ciceu a declarat ca se declara dezamagit de activitatea desfasurata de Consilul Local Baia Mare. Acesta a afirmat ca nu a avut nimic de invatat de pe urma experientei avute ca si ales local baimarean.

“In Consiliul Local nu se poate face nimic. Exista o lipsa de implicare a fiecaruia. Iar atunci cand exista implicare, ti se pun la dispozitie doar anumite date referitoare la un anumit proiect, astfel ca rezultatul este acela dorit de unii. Beneficiul activitatii mele in Consiliul Local il pot caracteriza prin doua cuvinte: egal cu zero”, a spus Cieu.

De asemenea, acesta a precizat ca povestea PNL s-a incheiat pentru el, desi este un liberal convins.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu