Zamfir Ciceu asteapta preluarea Casei Tineretului pentru a o moderniza

home camp2
home camp2
home camp2

casa-tineretului-baia-marePresedintele Consiliului Judetean Maramures, Zamfir Ciceu, a declarat ca isi doreste cat mai rapid preluarea Casei Tineretului din Baia Mare, pentru a o moderniza.

In momentul de fata, situatia cladirii se afla la mana instantei.

“Dorinta mea este sa ajungem la un final. Imi doresc ca pe actualul exercitiu financiar, 2014-2020, sa gasim impreuna o solutie de modernizare a acelei cladiri si sa avem o sala de spectacole demna de judetul Maramures, pentru ca judetul Maramures merita sa aiba o sala de spectacole.

Este si cealalta parte efectiva, de a putea avea un titlu executoriu pentru evacuarea celor care detin astazi, fara niciun fel de titlu, acea cladire”, a spus Zamfir Ciceu, la ultima sedinta a CJ.

Consiliul Judetean a preluat Casa Tineretului din Baia Mare in luna mai 2013, printr-o hotarare, odata cu dizolvarea Fundatiei Judetene pentru Tineret Maramures, cea care a administrat cladirea.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

4 Comments

 1. Nic

  Ma uit la poza, iar in fundal se vede acel bloc colorat, stil intalnit peste tot in oras. N-am sa inteleg niciodata cretinitatea si prostul gust al unora. Cum sa-ti vopsesti fatada in roz ? Dar cum sa nu tii cont de cum au facut ceilalti, cand tu te-ai apucat mai tarziu ? Suntem un neam cu atat de mult prost gust, de imi vine sa vars. Oricum, Casa Tineretului arata de 100 de ori mai bine, decat 80% din blocurile din oras.

  Reply
 2. diana

  Mai Ciceu, e buna si spoleiala asta a cladirilor dar cum stam cu locurile noi de munca ? Sunteti in stare sa puneti pe hartie primul parc industrial din judet sau va dati la o parte si ii lasati pe altii care vor si pot ? P.S. Cum stam cu CAP-ul din Lapusel, iese ceva pe cele 20 de ha sau se pune doar de o sindrofie ?

  Reply
 3. Dumitru Aurelia Pop

  I-o apucat harnisagul sau așa de ochii lumii ,pana acum nimic si de acum încolo tot nimic o sa fie o sa vedem cu toții !!!! O întrebare dacă nu supăra conducerea judeteana :-Ce mama supararii ați făcut cu drumul de pe GUTIN ???? De ce l-ați ținut închis dacă n-ați făcut nimic ???? Mai rău l-ați distrus !!!!! Sunteți o Gașca de incompetenti !!!!!!!!!!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *