Zamfir Ciceu despre PNL: “Cu pasi repezi, ultimul partid istoric din Romania tinde sa devina istorie”

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

zamfir-ciceu-presedinte-cj-maramuresFostul presedinte al Consiliului Judetean Maramures, Zamfir Ciceu, a comentat pe profilul de Facebook rezultatul alegerilor de duminica, facand aluzie la scorul slab obtinut de PNL.

In acest context, Ciceu afirma ca ultimul partid istoric din Romania tinde sa devina istorie

“Cum poate un partid precum PNL sa nu invete nimic din ceea ce pateste? Sa pierzi glorios alegerile si sa inlocuiesti o blonda cu alta, e de noaptea mintii! Cu pasi repezi, ultimul partid istoric din Romania tinde sa devina istorie. Un fel de cometa Halley a politicii romanesti care vine la putere odata la 70 de ani. Somn usor!”, a preizat Zamfir Ciceu.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

5 Comments

 1. grigore

  Acest individ nu are calitatea morala sa dea lectii. A fost cel mai sters, neproductiv si retrograd sef de judet. Sub masca unei frici viscerale , nu a facut nimic altceva decat sa para spiritual si superior consilierilor incompetenti. In concluzie si Zamfir Ciceau este istorie, de fapt o erata , undeva la un subsol insignifiant.

  Reply
 2. Flore

  Du-te mai baiete si bate-ti coasa.Nici nu stiu cum te mai baga cineva in seama dupa cat deserviciu ai adus si tu liberalilor.Sa nu care cumva sa crezi ca ei au platit ultima factura,ei platesc potlogariile stranse in timp iar acum li s-a umplut paharul.Un matematician ar zice ca e suma ue-lor pe care le-a luat electoratul liberal de-a lungul vremii.O treime a migrat catre USR si sa nu uitam ca si tu cu alde cacarau ne-ati pesedisit cu USL-ul pana ni s-a facut acru.Ati vrut atunci ca mari liberali sa ne dati pesedeu cu polonicul acum a venit vremea scadentei cand v-am platit datoria.Stai in banca ta sau du-te la pesedisti ca acolo iti e locul.PS.Si mai mare adurnit pentru judetul asta decat ai fost tu cu Man,sper sa nu fie Zetea.Deci mai usor cu :,,somn usor”..pe scari.

  Reply
 3. neagu

  Mai Ciceu,ai uitat repede campania ta electorala cand te dadeai liberal si te plimbai cu Cristi Anghel de brat ,ca sa castigi sefia CJ MM.Zero realizari si doar niste studii de fezabilitate pentru scoala de Echitatie si cooperativa Agricola de Productie.Prosteala aia a ta cu scoala de Echitatie o studiaza in prezent Zetea prin studii de fezabilitate.PS.Care e smecheria cu studiile alea,le-ai platit si le reia din nou Zetea sau a fost totul doar abureala?Dar stai linistit ca si Zetea se teme,la fel ca si tine, de Parcurile Industriale,ca dracu de tămâie.

  Reply
 4. Vasile

  Plavanul profet. Greu in meserie, nu ? Te mananca sa manaresti ceva prin politica, nu mai ai dosare de luat de la colegi. Singurul profet a fost cel care ti-a spus ca din cioban nu faci domn.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1