Zamfir Ciceu, intalnire la Ministerul Mediului pe tema depozitului ecologic

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Membrii Unitatii de Implementare a Proiectului (UIP) „Sistem de Management Integrat al Deseurilor in judetul Maramures”, impreuna cu presedintele Consiliului Judetean Maramures au fost invitati la Autoritatea de Management (AM) din cadrul Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice.

Scopul acestei intalniri de lucru – realizate la solicitarea Autoritatii de Management – a fost de a stabili modalitatile de furnizare a asistentei tehnice de catre AM catre UIP, dar si discutare a corelarii procedurilor de achizitii publice cu mecanismul financiar.

„Un proiect de anvergura celui pe care l-am demarat presupune si o componenta de instruire a personalului care va fi implicat in realizarea documentatiilor aferente proiectului. Aceasta a fost o intalnire extrem de utila pentru noi”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Maramures, Zamfir Ciceu.

De asemenea, membrii UIP au efectuat saptamana trecuta si un schimb de experienta cu colegii de la Consiliul Judetean Mures, unde un proiect similar a fost finalizat de curand.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *