Zamfir Ciceu, numit presedinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regionala al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

zamfir ciceu, presedinte cj maramuresIn cadrul sedintei Consiliului pentru Dezvoltare Regionala al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest au fost numiti in functia de presedinte Zamfir Ciceu, presedintele CJ Maramures, iar in functia de vicepresedinte, presedintele Consiliului Judetean Satu Mare, Adrian Stef.

De asemenea a fost adoptat proiectul strategic “Transilvania Nord”, care vizeaza infrastructura de drumuri judetene propuse spre modernizare prin Programul operational regional 2014-2020 in Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest.

In cadrul acestui proiect, judetul Maramures va beneficia de reabilitarea a 108,051 km de drum judetean.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

2 Comments

  1. jack

    waw, ce mai functie la domnu Z. Totusi nu mi-e clar daca a fost numit sau ales? ca nu e totuna. Si consiliile astea sunt doar niste tocatorii de fonduri guvernamentale sau europene cu consultante si alte activitati fara finalitate. A concurat omul nostru cu amaratu ala de la Salaj si cu sinistratii dintr-un judet vai de mama lui. Pa de alta parte era normal sa fie domnul Ciceu pres ca doar ala Stef de la SM e cu DNA-ul la poarta si nici nu-i scolit in Coreea sau Japonia sau pe unde a umblat seful CJMM.

    Reply
  2. dilau

    mai zamfir, astia care te-au numit ori sint bombalai ori sint cu ” aia” strimba. ar mai exista o posibilitate, tuturor celor care te-au votat li s-a promis 5 minute de latrat live la latrina 3. sub domnia ta, regiunea vord vest, o sa fie durere mare,exact ca in maramures.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2