Zamfir Ciceu solicita sprijinul presedintilor partidelor politice pentru implementarea proiectului cu deseurile

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

zamfir-ciceuPresedintele Consiliului Judetean Maramures, Zamfir Ciceu a invitat, pentru luni 1 februarie, ora 10.00 in sala 105 a Palatului Administrativ Baia Mare, pe toti presedintii partidelor politice din Maramures la o intalnire pe tema implementarii proiectului „Sistem de Management Integrat al Deseurilor in judetul Maramures”.

Presedintele Zamfir Ciceu doreste ca presedintii partidelor politice, din calitatea pe care o au, sa comunice si sa prezinte primarilor lor importanta finalizarii acestui proiect.

Intalnirea vine ca urmare a faptului ca, in Maramures, exista primari care au o atitudine ostila fata de acest proiect, punand prin aceasta in pericol implementarea lui.

cjmaramures.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

5 Comments

 1. pavel

  si cu un drum poate iti gasesti si tu un loc in ceva partid, nu de alta da esti de perspectiva.

  Reply
  1. dilau

   prietene vasile, coalitia asta pentru baia mare chiar exista sau e o abureala de-a lui kake?. e inregistrata undeva sau nu e nevoie?. mai e timp pentru asa ceva?. hai lumineaza-ma ca eu nu ma pricep la asa ceva.:)))

   Reply
 2. gheo

  Mai Ciceu, daca in Recea hala ta si ceapeul dau faliment si toata platforma se transforma in parcare de TIR-uri cu fetite,ne dai voie sa-i zicem SIDA 1 dupa sora ei de la intrarea in Sighisoara ? Amu stiu ca astia mai carcotasi in amintirea ta, ca s-a facut sub inteleapta ta conducere, o sa-i zica si ,,a lu’ Ciceu”,dar nu bag mana’n foc!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2