Zamfir Ciceu, solidar cu victimele atentatului din Franta

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

je suis charliePresedintele CJ Maramures, Zamfir Ciceu, a postat pe profilul de Facebook o imagine in care se regasea mesajul “Je suis Charlie”, ca semn de solidaritate pentru victimele atentatului terorist din Franta.

Ciceu a scris si un mesaj legat de tragicul eveniment.

“Privesc cu stupefactie avalansa de stiri care vine dinspre Paris dupa un odios atentat. Un atentat impotriva libertatii de exprimare, executat in cel mai brutal mod cu putinta. Au murit oameni pentru castigarea libertatii de exprimare, iar acum au murit altii pentru ca s-au exprimat liber. Trist.

Pe de alta parte, un alt pericol, mult mai perfid, pandeste libertatea de exprimare, jurnalismul interesat, controlat de anumite categorii de interese. Iar acesta din urma nu reprezinta altceva decat un nou mod de manifestare a terorismului modern”, a spus Zamfir Ciceu.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

1 Comment

  1. cristi

    A devenit o moda sa pui un banner si sa te “solidarizezi’ cu …cineva/ceva. Daca a facut-o Iohannis cum sa nu o faca si cateii din josul ierarhiei. Ca doar e ceva trendy, ca si turnatul galetii cu ghiata in cap, de anul trecut. NU , NU SUNTETI CHRALIE DLE CICEU! Sunteti doar o caricatura de politician incapabil sa faca nimic trainic. Ati cumparat indulgenta unor jurnalisti, aveti si acum cativa pe statul de plata si urati pe cei care scriu/spun adevarul. Mai bine taceti. Ca un Zamfir ce sunteti.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2