Zamfir Ciceu (USL) conduce detasat in cursa pentru presedintia CJ Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Dupa trei saptamani de campanie electorala, Zamfir Ciceu (USL), candidat pentru presedintia Consiliului Judetean Maramures a preluat conducerea in cursa pentru functia suprema la nivel de judet. Reprezentantul Uniunii Social-Liberale pentru CJ Maramures a intrat in competitie cu sustinerea a trei partide, PNL, PSD si PC, a avut forta de a spune mereu adevarul si a avut curajul de a aparea in fata tuturor alegatorilor. Nu s-a ascuns in spatele unui staff de campanie si nu a refuzat aparitia la emisiuni televizate dar, mai ales, nu a facut niciodata promisiuni fara acoperire.

Prin abordarea directa a cetatenilor, prin discutiile purtate fata in fata cu alegatorii, Zamfir Ciceu (USL) a reusit sa spulbere un mit care parea imposibil de invins. Guvernarea PDL a devenit istorie la nivel national, asa cum conducerea portocalie a judetului va deveni trecut la nivel judetean. Maramuresenii vor o schimbare, judetul are nevoie de un om tanar, sustinut de centru si de Guvernul USL, care sa scoata Maramuresul din izolarea ultimilor ani. Candidatul Uniunii Social Liberale pentru Consiliul Judetean a castigat puncte importante prin perseverenta si incredere in echipa care ii este alaturi, prin sinceritatea abordata in relatia cu electoratul maramuresean dar, mai ales, fiindca stie ca promisiunile facute de Guvernul Ponta vor deveni realitate.

Am ajuns in ultima saptamana de campanie electorala pentru alegerile locale din 10 iunie 2012. A fost o campanie grea, dificila, dar de a carui reusita, candidatul USL pentru Consiliul Judetean, Zamfir Ciceu se apropie cu pasi repezi. Peste 90% din localitatile Maramuresului au fost strabatute de reprezentantul USL. Peste 90% dintre locuitorii judetului s-au intalnit Zamfir Ciceu, au discutat, si-au prezentat doleantele si si-au expus parerile. Electoratul este suveran in ziua votului.

Si electoratul stie ce este necesar pentru ca Maramuresul sa infloreasca. Electoratul a ales, iar sondajele arata ca voturile se indreapta catre USL si catre Zamfir Ciceu. 10 iunie 2012 este ziua cand maramuresenii ies la vot. 10 iunie 2012, Maramuresul voteaza pozitia 2 pe buletinul pentru presedintele Consiliului Judetean. Fiindca maramuresenii nu mai pot fi prostiti. Si fiindca alegatorii din Maramures stiu care este optiunea lor. Sondajele au aratat ca USL va castiga in Maramures, chiar daca unii incearca sa arunce zvonuri fara acoperire. Orice tentativa de fraudare a votului va fi aspru pedepsita.

Pentru a putea obtine fonduri de la Guvern, dar mai ales pentru a avea un avocat care sa reprezinte judetul in relatia cu centrul, maramuresenii au decis dupa studierea paletei de candidati. Iar votul lor, conform sondajelor, se indreapta catre USL si Zamfir Ciceu ca presedinte al Consiliului Judetean. Orice alta informatie este doar o incercare de inducere in eroare a electoratului maramuresean.

Dana Tamas

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2