Zamfir Ciceu vrea o reformare a mentalitatii medicilor in relatia cu pacientul

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

zamfir ciceu, presedinte cj maramuresPresedintele Consiliului Judetean Maramures, Zamfir Ciceu, a declarat este nevoie de o reformare a mentalitatii medicilor in relatia cu pacientul.

Afirmatia acestuia vine in contextul in care autoritatile judetene au anuntat finalizarea reabilitarii Spitalului Judetean Baia Mare.

“Beneficiarul trebuie sa fie pacientul. Daca avem astazi un loc reabilitat, sa ne reabilitam si noi prin modul de a ne comporta cu pacientul.

N-am avut probleme majore, dar cred ca acest mesaj trebuie transmis, trebuie sa intelegem cu totii ca cel mai important bun este viata, iar cei care lucreaza la salvarea vietii, la tratarea persoanei care are nevoie, indeplineste cel mai inalt si cel mai nobil scop al lumii acesteia, care este viata”, a spus Zamfir Ciceu.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

5 Comments

 1. Dumitru Pricop

  Oare nu trebuia mai intai sa se ocupe de reforma in mentalitate a politicienilor ? Nu numiri pe functii din interes, sa primeze necesitatile majore ale cetatenilor,intr-un judet in care locurile de munca sunt asemenea caprelor negre,rare si greu de vazut..Mai Zamfir, ce realizari aveti intr-un mandat pentru dezvoltarea economica a acestui judet ? Ca un amarat de parc industrial, primul, nu ati fost in stare sa-l realizati. Cele 20 de ha de la Lapusel ,erau tocmai bune pentru o astfel de investitie.Despre ce vorbim ? Ai ajuns sa le dai lectii medicilor ? Chiar nu se gaseste unul sa-ti spuna cateva de bine…

  Reply
 2. Florin Pop

  aha, finalizarea reabilitarii in bataie de joc a spitalului cu mai mult de 2 ani intarziere.
  ma tem ca asa au fost distrusi si nervii si asa slabi ai medicilor,deci oricum e prea tarziu.
  va trebui sa apelam la arafat sau sa emigram.

  Reply
 3. Zoltan

  nevoie de un nou slogan pe care garantat ca nu va respecta.Pana cand functionarii si politicinii corupti nu vor schimba mentalitatea (mai bine sa dispara definitiv din functii) NU vom vedea nici o schimbare.Doar sloganuri pentru a fii reales.

  Reply
 4. asa

  din declaratia de interese a doctor osan lucia spital tbc baia mare nu reiese ca a angajat ca directo medical pe nepotul virag rares la resurse umane pentru a continua afacerile cu angajarile la spitalul tbc baia mare verificati

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1