Zapada multa, utilaje putine: Ce spune conducerea Primariei despre deszapezirea orasului

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

baia-mare-zapada-2016-19In Baia Mare continua sa ninga abundent inca de dimineata, iar orasul este practic ingropat sub zapada.

In prezent, deszapezirea este facuta de cei de la SPAU, care au in dotare opt utilaje mici, si Societatea de Drumuri si Poduri din Gheorgheni, cu sase utilaje.

“Acum SPAU are contractul prin incredintare directa cu Drumuri si Poduri Gheorgheni. SPAU are opt utilaje mai mici, bineinteles. Pe arterele principale am facut si noi o tura, s-au curatat, dar sigur ca trebuie sa se duca dintr-o parte in alta a bulevardului si sa se intoarca”, a spus viceprimarul Vida Noemi.

Chiar daca numarul utilajelor este mai mare acum fata de episodul din decembrie, lucrurile nu stau deloc roz pentru cetateni, atat pietoni, cat si soferi.

De altfel, mai multi dintre acestia au postat pe Facebook diferite fotografii si filmulete cu situatia din Baia Mare, exprimandu-si totodata nemultumirea.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

7 Comments

 1. Avida

  De unde sa fie bani daca primaria cheltuie sute de mii de euro pentru beculete si concerte iar prostimea tace si inghite ?Parte din acesti bani au fost redirijati pentru campania electorala a anumitor indivizi iar restul au ajuns in buzunarul unor corupti locali.Cum isi pot permite sa semneze contracte (barbul si gasca)cu dedicatie din banii publici.Care dintre ,,marii”politicieni din Maramures au sesizata asta?

  Reply
 2. mmm

  oare de ce nu avem sange in instalatie sa organizam un miting cu oprire la sediul coalitia pentru baia mare, acasa la chereches si la masa si acasa la marioneta rob …si cu un drum, sa luam si niste basculante pline de zapada sa le ducem cadou ….

  Reply
 3. Ana

  Moștenirea lăsată de primarul penal Cătălin Cherecheș ne va urmări mult de/acum înainte. Banii Primăriei Baia Mare au fost tocați pe nimicuri folositoare imaginii primarului suspendat. A fost tocată și credibilitatea Primăriei, încât nu se mai găsesc firme să presteze servicii de teama că vor lua țeapă, așa cum s/a întâmplat în mulții ani în care a fost primar Cere Cheș. Primarul suspendat și slugile lui (consilieri care au format mașinăria de vot și jurnaliști corupți) trebuie aduși la respectul legii. Așteptăm editoriale pe această temă semnate de Gheorghe Pârja, Viorica Pârja, Nicolae Goja, Anamaria Somay, Radu Țolaș, Grigore Ceascai ș.a.

  Reply
 4. George Sirius

  Acelasi Rob Marinel nu apare in public cu solutii, lasind secunzii sa spele obrazul primariei (care oricum curat nu ramine).

  Reply
 5. doru

  Rob cica e in concediu.O fi obosit omul de atata munca.Vai de capul nostru,numai nepriceputi peste tot.

  Reply
 6. diana

  Cred ca d-na Vida a facut o tura cu ochelari de orb si nu a vazut omatul de pe strada ca alfel nu imi explic unde zice d-na ca s-a curatat!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *