Zece borseni carantinati, depistati cu coronavirus. Acestia sunt internati la Spitalul de Boli Infectioase din Baia Mare

PNL

Zece borseni carantinati au fost declarati pozitiv cu COVID-19. Acestia nu au avut contact cu persoanele din exteriorul carantinei. La revenirea in tara, in urma cu aproximativ zece zile, au fost preluati si insotiti pana la Centrul de carantinare din Borsa. Din pacate cei zece nu au vrut sa respecte indrumarile autoritatilor de a sta izolati si de a nu avea contact intre ei. Facem precizarea ca cei gasiti pozitiv sunt din locatii diferite. Toti s-au intors din Italia.

Intr-o prima faza, borsenii au fost dusi la Spitalul Judetean “Dr. Constantin Opris” din Baia Mare insa au fost refuzati conform procedurilor. Aici facem precizarea ca preluarea pacientilor cu COVID-19 are trei etape: Faza 1-Spitalul de Boli Infectioase, Faza 2- Spitalul de Pneumoftiziologie, iar cand nu mai sunt locuri se aplica Faza 3-Spitalul Judetean. Acum, cei zece sunt internati la Sptalul de Boli Infectioase din Baia Mare si sunt asimptomatici, spun surse apropiate ziarului nostru. Mentionam faptul ca infectarea nu este comunitara, ci intracomunitara.

Stire in curs de actualizare.

ZiarMM.ro.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1