Zeci de baimareni au solicitat interventia angajatilor de la SPAU Baia Mare. Acum se inlocuieste mobilierul stradal deteriorat si se fac diverse reparatii

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1


Zeci de baimareni au solicitat interventia angajatilor de la Serviciul Public Ambient Urban (SPAU) Baia Mare. Oamenii au cerut sprijin fie pentru taierea copacilor, fie pentru indepartarea crengilor rupte, din cauza zapezii, fie pentru toaletare. Astfel, lucratorii de la SPAU au reusit in mare parte sa finalizeze aceste solicitari. Cum meteorologii prevad precipitatii sub forma de ninsoare inca din aceasta noapte, plus pe parcursul zilei de maine, in cazul in care, arborii creaza noi probleme datorita vremii, cetatenii se pot adresa Serviciul Public Ambient Urban Baia Mare pentru remedierea incovenientelor aparute.

La ora actuala, angajatii SPAU intervin si pentru ridicarea, din parcuri si cartiere, a bancilor, obiectelor rupte, deteriorate de gheata cazuta de pe acoperisuri sau copaci, fie pentru a le repara, fie pentru a le inlocui cu altele noi. Totodata, se lucreaza si la formarea si corectarea aliniamentelor, Bulevardul Bucuresti fiind deja aproape finalizat.

In perioada imediat urmatoare, daca vremea le va permite, lucratorii de la SPAU vor incepe curatenia in cartiere, mai exact pe spatiile verzi si curtile interioare dintre blocuri, acestia intervenind deja pentru salubrizarea parcurilor si locurilor de joaca.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2