Zeci de directori de scoli se pregatesc sa ocupe ilegal functia in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

catalog-scolar-cancelarie-libertatea-roZeci de directori de scoli se pregatesc sa ocupe ilegal functia in anul scolar ce va incepe in toamna.

Conform listei de inscriere postata de ISJ Maramures, o buna parte din acestia nu indeplinesc toate conditiile necesare, lucru care nu este o noutate, desi Legea Educatiei ii obliga sa indeplineasca toate cerintele.

Mai mult, chiar ISJ a postat pe site-ul propriu un document cu privire la aceste conditii.

Acelasi lucru s-a intamplat si in urma cu un an.

Vezi aici lista cu directorii care indeplinesc si nu indeplinesc conditiile

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. pavel

    Aceste „numiri” prin detasarea cu delegatie a personalului didactic nu ar mai fi avut loc daca … cele doua „persoane” care si-au pus dosarele pt postul de inspector general adjunct ar fi promovat examenul si … nu ar fi fost pusi in situatia PENIBILA de a le retrage din motive … personale! Mai mult, amaratul de „Ban”, dupa ce „s-a transferat” in mercatto la psd de la pnl, a ramas pe dinafara! Acum la aceasta ora, ar fi fost in desfasurare concursurile pentru functiile de directori si directori adjuncti si nu „concursul”: cine pe cine suna/ ca sa ma puna/ de director de scoala/ desi mintea mi-e goala/.

    Reply
  2. ioans

    Nu este nimic nou in a numi ilegal directorii de scoli, fiecare partid aflat la putere a procedat la fel.Deranjant este ca se incalca legea. Am vorbiit cu prieteni care si-au depus dosare si nu sunt agreati de actuala conducere si care se asteapta sa nu fie numiti. pe functii de plin sau adjunct, desi sunt competenti si indeplinesc legal conditiile. La depunerea dosarelor, nu s-au dat numere de inregistrare la unele dosare, alte dosare au fost depuse dupa data prevazute de lege, iar altii si-au completst dosarele cu documentele solicitate dupa expirarea termenului. Suntem curiosi daca cei din conducerea inspectoratului vor tine de cont de data inscrisa pe adeverinte sau cazier.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2