Zeci de incendii numai în luna mai în județul Maramureș

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Pe parcursul lunii mai, pompierii militari maramureșeni au efectuat 80 de intervenții. Din total, 34 au fost la incendii, 26 – alte intervenții și 15 – la alte situații de urgență, capitol ce include, printre altele, înlăturarea efectelor fenomenelor meteorologice și hidrologice periculoase, misiuni pirotehnice, asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, trasmite Oana Gonczi, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureș.

La acestea s-au adăugat 5 intervenții pentru asistența persoanelor. Din totalul intervențiilor la incendii, 16 au fost la gospodăriile cetățenești, din care 12 – la localizarea și lichidarea unor incendii, la locuințe și anexe, iar patru la mijloace de transport, proprietate individuală.

În luna mai, cele mai multe incendii în gospodăriile cetățenești au izbucnit din cauza instalațiilor electrice defecte sau improvizate – trei.

Câte două incendii s-au declanșat din cauza cenușii, jarului sau scânteilor de la sistemele de încălzire, respectiv a acțiunilor intenționate, iar restul au avut drept cauze probabile fumatul, defecțiunile tehnice de construcție montaj sau de exploatare, respectiv coșurile de fum defecte sau necurățate.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2