Zeci de mii de pachete de tigari de contrabanda ascunse in canapele

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

tigari-canapeleSambata, 22 octombrie, la nivelul Sectorului PF Sighetu Marmatiei s-a desfasurat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile in zona de responsabilitate.

Astfel, in jurul orei 08.30, un echipaj al politiei de frontiera a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control, pe raza localitatii Craciunesti, judetul Maramures, o autoutilitara marca Ford, condusa de Maricica Z., de 32 ani, domiciliata pe raza judetului Maramures.

“La controlul efectuat asupra masinii, politistii de frontiera au constatat faptul ca femeia transporta mai multe corpuri de mobilier (canapele cu coltar).

Existand suspiciuni cu privire la transportul respectiv, persoana in cauza si autoutilitara au fost conduse la sediul sectorului in vederea efectuarii unui control amanuntit.

Cu aceasta ocazie, in cele sapte canapele din autovehicul, au fost descoperite, ascunse in locuri special amenajate in spatele acestora, mai multe pachete cu tigari de provenienta ucraineana, care urmau a fi introduse ilegal pe piata neagra de desfacere.

In urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 17.158 pachete de tigari, in valoare de peste 155.000 lei, care au fost ridicate in vederea confiscarii.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, iar autoturismul folosit la activitatea infractionala, in valoare de 18.000 lei a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2