Zeci de saci de mizerii adunati de tinerii social-democrati de pe malul Barajului (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Sambata, 1 aprilie 2017, cu incepere de la ora 10.00, tinerii social-democrati baimareni, alaturi de presedintele filialei municipale al TSD, Ciprian Podar si insotiti de presedintele PSD Baia Mare, Florin Tataru si presedintele Ligii Elevilor, Alex Adelin Tatar au ecologizat malul lacului de acumulare Firiza.

In doar cateva ore, inimosii tineri au adunat zeci de saci de mizerii aruncate pe malul Barajului, o actiune care ne constientizeaza ca trebuie sa respectam mediul inconjurator. Despre implicarea tinerilor social-democrati in ecologizarea orasului a vorbit Ciprian Podar, liderul TSD Baia Mare.

”Apreciez implicarea si dorinta tinerilor de a avea un mediu inconjurator mai sanatos. Sta in puterea si alegerea noastra sa traim civilizat si sa respectam natura. Doar printr-o atitudine proactiva putem schimba lucrurile in mai bine. Doresc sa le multumesc tuturor colegilor care si-au facut timp, sambata, sa participe la actiunea noastra de a curata malul lacului de acumulare Firiza.

Apreciez prezenta alaturi de noi a presedintelui PSD Baia Mare, Florin Tataru, precum si implicare liderului Ligii Elevilor social-democrati, Alex-Adelin Tatar. Astfel de actiuni vor continua si in alte zone ale municipiului Baia Mare, iar TSD se dovedeste a fi o echipa implicata si responsabila. Doar activand in mod constient in societate putem sa schimbam viitorul nostru si perceptia tinerilor despre felul in care trebuie sa traim, dar si sa respectam mediul inconjurator si tot ceea ce ne inconjoara”, a declarat liderul TSD Baia Mare, Ciprian Podar.

Biroul de presa al PSD Maramures

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

4 Comments

 1. mmm

  de ce nu face PSD, ca tot e la putere acuma un set de legi ca in occident sa amendeze oamenii care fac asa ceva de sa ii usture si in fund ??? de ce nu face PSD ul, cu niste bani furati de Dragnea si acolitii lui, io politie a padurilor, care sa urmareasca zi de zi ce se intampla si cum de se ajunge sa ne dustrugem padurile si raurile in halul asta … a stai sa va zuc eu de ce … PSD ul da gir catorva producatori de alcool inclsiv de la noi din judet, producatori care polueaza cateva rauri din judet fara sa fie intrebati de sanatate … PSD ul da gir catorva taietori ilegali de lemne, si de aia ar fi ciudat sa avem o politie a padurii… lista continua …

  Reply
  1. mmm

   a si inca ceva … eu am facut chesti asta cu piticul meu care are 5 ani … si nu m-am laudat pe net … asa ca PSD, mai lasati furatul si manipulatul si faceti ce trebuie nu va vaceti doar reclame prin ziar … sunteti penibili …

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2