ZeroGuvernul Ciolos, ZeroGrija pentru bolnavi

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

ciprian-rogojanGuvernantii lui Ciolos s-au gandit ca romanii sunt prea sanatosi. Altfel nu se explica de ce s-a ajuns la Hotararea nr. 800/2016 prin aplicarea careia noile cote de adaos vor face ca preturile sa creasca la 3.536 medicamente din totalul de 5.430 existente in catalogul national, asta insemnand majorari la peste 60% din toate medicamentele aflate in comert.

,,Mii de medicamente vor ajunge sa aiba preturi sub nivelul de sustenabilitate, ceea ce va face ca ele sa dispara de pe piata. Romanii suferinzi vor plati mai multi bani pentru a se putea trata, iar producatorii cer abrogarea Hotararii de Guvern privind metodologia de calcul a preturilor. Totul este anapoda, din orice unghi privim lucrurile.

Inclusiv Colegiul Farmacistilor din Romania, Federatia Patronatelor Farmaceutice din Romania si Asociatia Distribuitorilor si Retailerilor Farmaceutici din Romania si-au exprimat totala surprindere si ingrijorare cu privire la decizia Ministerului Sanatatii, sesizand proasta gestionare a legislatiei, deoarece in lipsa unor masuri coerente, medicamente uzuale vor avea un pret crescut cu cel putin 100%.

Sa mai aduc in discutie si diminuarea numarului de farmacii, in special a celor mici, din mediul rural, care vor fi inghitite pur si simplu de anomaliile guvernantilor? As mai adauga si lipsa persistenta a vaccinurilor necesare pentru nou-nascuti si lista poate continua, insa ne imbolnavim doar citind-o.

Probabil ca ZeroGuvernul Ciolos are ca scop nimicirea populatiei cu probleme medicale si indreptarea omului de rand catre ZeroPosibilitati de supravietuire. Cand nu ai un sistem de invatamant bine sustinut, cel sanitar e cu un picior in groapa, iar culturalizarea si alegerea presedintelui se fac pe retelele de socializare, te pierzi ca natiune, putand fi usor de anihilat si manipulat,, e de parere Mihai-Ciprian Rogojan, senator in functie si totodata candidat al primei pozitii pentru Senat, din partea ALDE.

Parlamentarul mai trage un semnal de alarma si asupra directiei destabilizatoare impusa de asa-zisii tehnocrati, tara noastra involuand pe palierul legislativ prin promovarea unor politici antipopor.

MIHAI-CIPRIAN ROGOJAN (ALDE)
SENATOR DE MARAMURES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

  1. Alt baimarean

    Mai Rogojene,daca guvernul acesta este zero(dupa tine),tu esti la 100 de lungimi sub zero.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2