Zetea avertizeaza: Putem pierde banii pentru drumul Baia Sprie – Barsana!

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vicepresedintele Consiliului Judetean, Gabriel Zetea, si-a exprimat ingrijorarea fata de reluarea procedurii de achizitie in cazul proiectului ce acopera portiunea de drum dintre orasul Baia Sprie si localitatea Barsana. Potrivit acestuia, banii europeni alocati proiectui ar putea fi pierduti daca nu se vor urgenta masurile de identificare a unui executant serios.

„Sper ca aparatul propriu al Consiliului Judetean si presedintele CJ sa reia procedura de achizitie pentru a avea un executant serios, pentru ca deja intram in termene extrem de restrictive si scurte in ceea ce priveste implementarea proiectului.

Daca urmatoarea procedura de licitatie nu va fi una cu succes, atunci putem sa vorbim despre un proiect in pericol in ceea ce priveste fondurile europene in  judetul Maramures, gestionate de Consiliul Judetean.

Baia Sprie-Barsana este in acest moment un proiect la care avem un mare semn de exclamare”, precizeaza Gabriel Zetea, vicepresedintele CJ.

Amintim ca intr-o conferinta de presa, viceprimarul din  Cavnic, Vladimir Petrut, a amenintat cu blocarea accesului autovehicolelor pe raza orasului Cavnic daca cei aflati la conducerea CJ nu vor lua masuri de executare a lucrarilor la drum.

Alina BOHĂȚEL

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. Viseuanul

  Niste impotenti si voi. V-am votat, sa scapam de PDL-isti. Am scapat de dracu’ si am dat de tat’-su.

  Reply
 2. Bechis

  Niste mincinosi auzi cu ce ne ameninta acest finut a lui Ponta , Zetea s… , rusine sa iti fie ca nimic nu ai facut pentru judet.

  Reply
 3. mircea pop

  I-a dat voie seful sau, Catalin Chereches, sa dea declaratii la ziarmm? Hmm.. n-as crede! Ei,. ei zetea cum te poarta C… ca Man pe Feli, sluga sa umila! Ce politica are MM-ul… Jalnici…

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2