Zetea: Cele mai multe dintre autoritatile locale nu au bani sa-si continue activitatea in buna regula pana la finalul anului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

gabi-zetea4Presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, a declarat ca cele mai multe dintre autoritatile locale nu au astazi bani ca sa-si continue activitatea pana la finele anului.

El a afirmat ca asteapta rectificarea bugetara a Guvernului cu mare interes.

„Asteptam cu totii, cu mare interes, rectificarea de buget a Guvernului. Cele mai multe dintre autoritatile locale nu au astazi bani sa-si continue activitatea in buna regula pana la finalul anului.

As dori si eu sa vad ca la nivelul Guvernului exista mai multa aplicare, as dori si eu sa vad si eu ca acolo lucrurile se vor misca mai repede si ca vom putea sa duce activitatea in buna regula pana la finalul anului, dar din pacate ni se spune ca rectificarea bugetara va fi doar la mijlocul lui noiembrie”, a spus Gabriel Zetea in cadrul sedintei ordinare din 27 octombrie a Consiliului Judetean.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

5 Comments

 1. G.B

  Daca doar asteapta pomana de la guvern.Invata-i mai Zetea sa-si faca proiecte si sa acceseze fonduri UE.Vor bani? Sa aduca investitori ca cei din Dumbravita,Farcasa sau Tautii Magheraus, daca vor dezvoltare si independenta financiara.Pe primarii din cele 3 localitati nu i-am auzit sa se planga,sa nu mai zic ca in orasele mai mari unde este doar cate un investitor se pot atrage si altii,desigur daca nu exista protectie din partea administratiei de a nu atrage concurenti pentru monopolul investitorului existent.

  Reply
  1. horvath

   Mai intai trebuie sa invete el si pe urma putem sa-i cerem sa invete pe altii.Unde e primul Parc Industrial al acestui judet?Lipsa parcurilor industriale e secretul subdezvoltarii acestui judet si al salariilor de rahat.Degeaba PLM ii pupa-n dos pe bugetari deoarece subdezvoltarea determina populimea maramureseana sa migreze iar multi bugetari o sa ramana fara slujbe,sa nu mai zic ca multe primarii ar trebui desfiintate,ca nu-si au rostul,deoarece doar toaca bani publici fara sa de-a nimic in schimb.Nu e posibil sa locuiesti intr-un judet cu salarii de 1000 de lei si daca aia nu au comenzi sau au probleme sa nu-ti gasesti un alt loc de munca!

   Reply
   1. mirela

    E foarte posibil.Nu avem niciun viitor cu acesti bravi barbati la conducere.Am scapat de Ciceu dar hai sa fim seriosi,deocamdata nici cu Zetea nu ne e mai bine.Si timpul trece:tic,tac,tic,tac.

    Reply
 2. Melany

  La cate studii are Zetea cred ca se pricepe de minune la a bate campii cu gratie , a promite multe si a realiza putine.E tipul demagogului de sorginte pesedista,care vrea sa iasa basma curata din infundatura in care au intrat unitatile administrative.Ce a pazit toata vara ?A participat cu mare fler la toate serbarile campenesti si alte distractii de acest gen ,in loc sa se aplece cu mai multa responsabilitate inspre problemele economice si sociale ale acestui judet.In aceste zile alaturi de ,,competentii sai vicepresedinti ” pregateste sarbatorirea zilei Nationale in Spania.Se stie ca presedintele este si absolvent si amator de turism,uneori chiar desuet.Cu o asemenea conducere Maramuresul mai are de asteptat pana sa devina un judet dezvoltat ,prosper.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole