Zetea: Consiliul Judetean contribuie la organizarea Festivalului Castanelor prin intermediul Ansamblului Folcloric Transilvania

home camp2
home camp2
home camp2

Conducerea executiva a Consiliului Judetean Maramures a luat act de dificultatile existente in organizarea ”Festivalului Castanelor” – editia 2017, o sarbatoare de traditie a Municipiului Baia Mare, se arata intr-un comunicat de presa.

”Ca promotor activ in pastrarea si dezvoltarea tuturor traditiilor care definesc identitatea sociala si culturala a comunitatilor locale si implicit a municipiului resedinta de judet, Consiliul Judetean contribuie la organizarea manifestarilor prin intermediul Ansamblului Folcloric National Transilvania.

Institutia de cultura aflata in subordinea Consiliului Judetean va asigura spectacolul folcloric la scena, in conditii artisitice de inalta tinuta si profesionalism”, a declarat presedintele CJ Maramures, Gabriel Zetea.

Seful administratiei judetene a subliniat faptul ca se asteapta o solicitare ferma din partea Consiliului Local Baia Mare, urmand a fi stabilite de comun acord data si programul manifestarilor, se mai arata in comunicat.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *