Zetea despre juramantul lui Chereches: ”In administratie nu conteaza persoanele, ci proiectele publice”

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Gabi-Zetea 3Catalin Chereches va fi adus astazi de la penitenciarul Gherla pentru a depune juramantul. Evenimentul se va desfasura incepand cu ora 12.00, in Sala Europa a Primariei Baia Mare. Conform declaratiilor oferite de Gabriel Zetea, presedinte PSD Maramures, de la eveniment nu vor lipsi consilierii formatiunii care, spune el, au datoria sa fie alaturi de proiectele municipiului Baia Mare.

”Consilierii PSD se prezinta astazi la o sedinta convocata. Pana la urma au fost alesi de baimareni. Baia Mare este cea mai mare comunitate locala din Maramures. Suntem alaturi de proiectele de dezvoltare, suntem alaturi de candidatura municipiului Baia Mare pentru a obtine titlul de Capitala Culturala in 2021, pentru ca asta au votat baimarenii la algerile locale si trebuie sa venim in sprijinul lor”, a declarat Gabriel Zetea, presedinte PSD Maramures.

Liderul social-democrat a mai punctat faptul ca nu doreste sa critice modul in care au votat baimarenii la alegerile locale din 5 iunie, deoarece considera ca politicienii care au facut acest lucru au gresit.

”In administratie nu conteaza persoanele, ci proiectele publice nu cele politice. Baimarenii au votat cum au crezut ei de cuviinta si desi am vazut foarte multe pozitii publice ale unor politicieni care acuzau comunitatea baimareana pentru felul in care a votat, eu nu o sa fac aceasta greseala. Oamenii au de fiecare dreptate atunci cand se prezinta la vot”, a mai spus liderul PSD, Gabriel Zetea.

Andreea FAT

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1