Zetea: „Lucrarile la depozitul ecologic se desfasoara conform graficului”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

gabriel-zeteaVicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, sustine ca lucrarile la depozitul ecologic din Sarbi se desfasoara conform graficului. Acesta a avut o deplasare la fata locului, unde s-a intalnit cu autoritatile locale.

„Lucrarile la depozitul ecologic se desfasoara conform graficului si sper ca in dioua luni de zile sa depasim Clujul, care lucreaza de 2 ani pe un proiect similar. Consiliul Judetean Maramures si Primaria din Farcasa au obligatia de a mentine acest parteneriat in beneficiul intregului judet!”, a scris Zetea pe profilul de Facebook.

Drumul de acees la viitorul depozit ar trebuie finalizat anul viitor.

„Avem pentru acest an asigurata finantarea pentru drumul de acces de la Ministerul Dezvoltarii prin PNDL si ne bazam pe o suma de peste 5.000.000 de lei pentru a doua parte a anului 2015 astfel incat anul viitor intreaga lucrare sa fie finalizata”, a adaugat Gabriel Zetea.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Kovacs Stefan

    Da mai zetea!Ai dreptate…Nu stiu cum nu-i trece nimanui prin cap sa faca o groapa de gunoi pentru GUNOAIELE patriei,groapa de gunoi care sa se incadreze in,,grafic"!!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2