Zetea si Dancus, acuzati ca au distrus scoala de arte Liviu Borlan

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Grigore Chira, unul dintre profesorii eminenti ai fostei Scoli Populare de Arta „Liviu Borlan”, a protestat in fata Consiliului Judetean Maramures dupa ce in sedinta dinaintea sarbatorilor Pascale consilierii judeteni au votat proiectul propus de executivul CJ, de desfiintare a acestei institutii de invatamant.

Grigore Chira, profesor la fosta Scoala „Liviu Borlan”: „Din 23 aprilie 2019, Scoala Populara de Arta „Liviu Borlan” a fost desfiintata. Profesorii vor preda in continuare deoarece nu e cinstit fata de copii. Deci pana se lamuresc lucrurile facem ore. Nu cred ca le convine parintilor si nici elevilor, care au platit taxele de scolarizare, 3 ani spre exemplu, sa primeasca o diploma pe care scrie altceva sau sa nu primeasca diploma deloc. Din cate stiu, presedintele Consiliului Judetean Maramures poate sa revoce aceasta hotarare.”

De precizat ar fi faptul ca Scoala Populara de Arta „Liviu Borlan” din Baia Mare are aproximativ 60 de ani de existenta. La aceasta institutie invata anual aproximativ 500 de copii, care provin atat din Maramures cat si din judetele limitrofe. De-a lungul timpului institutia a reusit sa scoata instrumentisti de exceptie, si nu numai, elevi care au facut cinste judetului nostru la diferite concursuri de profil.

Revenim cu informatii pe acest subiect.

ZiarMM.ro

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

4 Comments

 1. gelu

  Dezinformare, scoala populara nu s-a desfiintat , s-a comasat cu centrul de promovare a culturii. Adica vor fi mai putin director, contabili sef si alti birocrati inutili. Problema dlui Chira este ca desi activeaza ca „profesor” nu are studii superioare fapt pt care incadrarea sa implica alfel de conditii. Asta spre corecta informare a cititorilor…

  Reply
  1. Mache

   “ n-are studii superioare” … nici Brancusi n-avea , nici Pavarotti… dac-ar venii Iisus voi l-ati trimite la frizerie ! Talentul e un dat nu un bun dobandit si in plus cat mai costa o diploma la ora asta ?

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole