Zgonea: Antonescu a gresit

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Valeriu Zgonea, a sustinut, luni, ca presedintele PNL, Crin Antonescu, a gresit cand a luat decizia de a rupe Uniunea Social Liberala si a subliniat ca mesajele transmise in ultima perioada au fost fata de un lider ”care a dezamagit”, scrie Agerpres.

El a sustinut ca anuntul lui Antonescu referitor la europarlamentarii PNL care ar urma sa se inscrie in grupul PPE a fost ”previzibil”.

”Rezultatele erau previzibile. Modelul in care domnia sa (n.r. Crin Antonescu) muta PNL si o echipa care a castigat alegerile in 2012 catre principalul oponent al nostru (n.r. PPE), catre echipa conservatoare care a adus taieri de pensii si salarii in Romania, care a bagat Romania intr-o zona delicata din punct de vedere al competitivitatii si al cresterii economice… Era un anunt previzibil.

Presedintele Antonescu a gresit. (…) Rezultatul nostru arata un model de dezvoltare sustenabila diferit fata de al altor state care a generat incredere romanilor. De aici plecam pentru batalia finala din noiembrie 2014 si cu aceasta incredere plecam si in marea familie social-democrata. (…) Mi-as dori foarte mult sa inteleaga greseala pe care au facut-o (n.r. liderii PNL). Mesajul pe care l-am dat in ultimele zile nu a fost de atac la o persoana, ci un mesaj fata de un lider care a dezamagit increderea electoratului si a dezamagit echipa liberala care a avut rezultate extraordinare alaturi de noi”, a mai spus Zgonea.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1