Zi de foc pentru pompierii maramureseni

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

pompieri-incendiu_0Marti, 5 aprilie, a fost o zi de ”foc” pentru pompierii maramureseni. Nu mai putin de sapte incendii au izbucnit in judetul Maramures, conform unui comunicat al ISU.

La Moisei, la ora 14:17, a fost semnalat un incendiu in curtea unui cetatean. Flacarile au mistuit o casa din lemn in suprafata de 50 de metri patrati, un adapost de animale in suprafata de 20 de metri patrati si 10 metri cubi de lemn. Din cauza vantului si a faptului ca imobilele se aflau la mica distanta unul de altul, incendiul s-a propagat si la gospodaria vecina, unde au ars o casa in suprafata de 100 de metri patrati, un sopron de fan de circa 40 de metri patrati si aproximativ doua tone de fan.

Pentru lichidarea acestui incendiu au intervenit echipaje din cadrul Sectiei de pompieri Viseu de Sus si Garzii de Interventie Borsa impreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Moisei. In total, din cadrul ISU Maramures au intervenit noua cadre, doi ofiteri si sapte subofiteri.

Pompierii maramureseni au intervenit si pentru lichidarea unor incendii de vegetatie uscata in Copalnic Manastur, Borsa Valea Chioarului, Bogdan Voda. In total au ars circa 2,5 hectare de padure si 10 hectare de pasune impadurita si circa 21 de hectare de vegetatie uscata.

Tot ieri au mai fost anuntate doua incendii de vegetatie uscata la Borsa ”la releu” si pe strada Negoiescu. Din cauza faptului ca pompierii din Borsa si Viseu de Sus interveneau la cele 2 incendii la gospodarii din Moisei, incendiile de vegetatie au fost lichidate de catre personal din cadrul Primariei Borsa, Politia Locala si salvamontistii din cadrul Serviciului Public Local Salvamont Borsa.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2