Zi de foc pentru I.S.U Maramures

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Marti, a fost o zi de foc pentru pompierii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ” Gheorghe Pop de Basesti” din  judetul Maramures. Militarii au intervenit la 6 situatii de urgenta.

Pompierii din cadrul Garzii de Interventie Borsa au fost solicitati sa intervina pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperisul unei case din Borsa. Focul a distrus circa 1 metru patrat de tavan.Tot pompierii din Borsa au intervenit in Moisei pentru a lichida un incendiu izbucnit la o centrala termica. Flacarile au distrus circa 20 de metri patrati de acoperis din lemn si s-au degradat circa 10 metri patrati din fatada constructiei centralei termice.

Pompierii Detasamentului ” Capitan Marchis Adrian” Baia Mare, au intervenit ieri pentru lichidarea a trei incendii. Primul incendiu a izbucnit pe bulevardul Decebal din Baia Mare, unde niste contoare electrice au luat foc. Flacarile au degradat 10 sigurante fuzibile, 2 contoare electrice si 1 metru liniar de conductor electric. Al doilea incendiu la care au intervenit pompierii baimareni a izbucnit pe strada Nucului la podul unei case. Flacarile au mistuit circa 150 de metri patrati de acoperis din lemn. De aemenea, in urma incendiului, s-au degradat circa 75 de metri patrati de tavan din lemn si pereti dintr-o bucatarie de vara. Cel din urma incendiu din Baia Mare a fost pe strada Vasile Lucaciu la o centrala termica. Din fericire, a ars doar funinginea din cosul de evacuare al fumului.

Pompierii din cadrul Sectiei de Pompieri Viseu de Sus au intervenit cu echipajul de descarcerare in cazul unui accident rutier produs in localitatea Petrova. In urma accidentului a rezultat o victima de 20 de ani pentru care, din pacate, nu s-a mai putut face nimic.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *