Zi speciala la AquaStar: Clientii au sarbatorit doi ani de la deschiderea centrului acvatic

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

party spuma (3)Centrul acvatic AquaStar Satu Mare a sarbatorit, alaturi de clientii aquapark-ului, doi ani de la deschiderea obiectivului turistic. Jocuri, concursuri, cadouri, dans si muzica de calitate, fiind doar cateva dintre surprizele de care s-au bucurat toti cei care au ales sa isi petreaca sfarsitul de saptamana in Lumea apelor.

“Astazi sarbatorim doi ani de AquaStar, o zi plina de distractie, concursuri pentru copii si pentru adulti. De la ora 21.00 avem patru DJ renumiti, care sunt pregatiti sa faca un show unic. Am pregatit spuma party, show cu lasere, voie buna si muzica la maxim”, a declarat Zsolt Brancsik, reprezentant AquaStar Satu Mare.

Conducerea centrului acvatic a mai punctat faptul ca de cand s-a deschis aquapark-ul, judetul Satu Mare atrage tot mai multi turisti. Daca inainte romanii din nord-vestul tarii mergeau in Ungaria la balaceala, in ultimii doi ani situatia s-a schimbat. Acestia prefera sa se opreasca la AquaStar, ba mai mult chiar si vecinii din Ungaria trec granita pentru a-si petrece concediile la centrul acvatic din Satu Mare.

“Am avut grupuri din Elvetia, din Cehia si chiar si din Canada. Pe viitor ne propunem sa atragem cat mai multi clienti, sa ajungem pe locul I, in Transilvania. Asteptam clienti din toate judetele si din tarile vecine”, a mai adaugat Zsolt Brancsik.

ZiarMM

party spuma (2)

 

party spuma (1)

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2