ZiarMM.ro – un nou concept de ziar on-line in Maramures

De ce ZiarMM.ro? In primul rand, pentru ca m-am saturat sa scriu pentru altii, iar acei altii sa faca bani frumosi de pe urma materialelor mele. Materiale care pot fi folosite, de cei care practica astfel de lucruri, ca si o forma de santaj. Pentru ca le-am adus altora bani nu prin reclame, nu prin presiuni, ci prin simpla publicare a unor articole. Bani multi.

De ce ZiarMM.ro? Pentru ca am destule idei pe care le pot folosi in a dezvolta un nou concept de ziar on-line in Maramures. Complet diferit de ce exista acum pe piata media de la noi. Dincolo de sectiunea de stiri propriu-zise, ziarul va avea si articole de atitudine si investigatii, genuri publicistice aflate la grea suferinta in judet, cu toate ca numarul relativ mare al publicatiilor existente, atat electronice, cat si tiparite, nu ar lasa sa se inteleaga acest lucru.

Cu cateva exceptii, ziarele locale prefera a se limita la stirile zilei, evenimente efemere cu implicatii dintre cele mai banale, de multe ori. Subiectele cu adevarat importante sunt tratate ca simple evenimente. Si, in cele mai multe cazuri, finalitatea acestora nu este urmarita de jurnalistul care a documentat articolul.

De ce ZiarMM.ro? Pentru ca in Maramures exista un gol dat de lipsa unei reviste a presei locale. Cu cele mai importante titluri ale zilei reunite intr-o singura adresa. Nicio entitate media nu poate cuprinde toate evenimentele unei zile, pentru a oglindi realitatea cu cat mai multe amanunte care conteaza.

De ce ZiarMM.ro? Pentru ca mult prea canalizate pe celeritatea stirilor produse si motivate de a posta primele articolul cu accidentul din fata de la McDonald’s, site-urile de stiri din Maramures omit latura socializarii, atat de importanta pe internet. ZiarMM.ro va cuprinde multe sectiuni de informare, anunturi si de comunicare intre utilizatorii de internet. Dar asta doar dupa trecerea, cat mai curand, sper, pe noua platforma pregatita de specialistii in web design cu care colaborez.

Afla acum ceea ce conteaza, pentru ca restul se reduce la detalii, este ideea de baza a acestui concept on-line. ZiarMM.ro isi propune altceva decat exista acum pe o piata in care regulile sunt facute dupa un sistem complet diferit de cel al presei tiparite.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *