Zile pline pentru pompierii maramureșeni: Incendiile de vegetație au lovit din nou

Reclame home 1
Reclame home 1

Pompierii maramureșeni au fost la datorie și în weekendul care tocmai s-a încheiat. Astfel, salvatorii maramureșeni au intervenit în cazul a 11 situații de urgență, dintre care 6 au fost incendii de vegetație uscată, în localitățile Baia Mare, Valea Chioarului, Arieșul de Pădure și Sighetu Marmației. În urma acestor incendii au ars peste 2 hecatre de veteație uscată și miriște.

De asemenea, pompierii militari borșeni au intervenit vineri, 5 august, pentru salvarea unui câine căzut într-un cămin plin cu apă. Pompierii vișeuani au lichidat un incendiu izbucnit la o remorcă. Focul a distrus materialele combustibile din interiorul remorcii. Tot vineri, Detașamentul de Pompieri Baia Mare a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical în cazul unui accident rutier petrecut în Baia Mare, pe strada Vasile Lucaciu. În urma accidentului a rezultat o victimă, care a fost transportată la spital.

Duminică, pompierii băimăreni au intervenit în localitatea Ilba la un accident rutier. S-a intervenit cu 2 echipaje de pompieri și un echipaj S.M.U.R.D. În urma accidentului, o victimă a fost transportată la spital de către echipajul S.M.U.R.D. Punctul de Lucru Șomcuta Mare a fost solicitat să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-o bucătărie. Focul a distrus o hotă electrică și diverse aparate de gătit. Cel mai probabil, incendiul a pornit din cauza unui scurtcircuit al unui cablu electric defect.

Informații furnizate de Oana Gonczi, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureș.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2