Zilele Comunei Dumbravita, la o noua editie reusita. Evenimentul in imagini (FOTO)

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Cea de-a XIII-a editie a evenimentului Zilele Comunei Dumbravita, ce a avut loc duminica, 7 iulie, s-a dovedit a fi o reusita si in acest an.

Astfel, pentru Dumbravita a fost o zi speciala, iar sirul de actiuni a atras un public numeros atat din comuna, cat si din alte parti ale judetului, iar lumea a apreciat pozitiv momentul.

Manifestarile au debutat cu Sfanta Liturghie de la Biserica Ortodoxa din localitate, dupa care a urmat parada portului popular.

In jurul 13.00 a avut loc deschiderea oficiala a “Festivalului Portului, Cantecului si Dansului de pe Fisculas”, manifestarile continuand cu inmanarea in cadru festiv a diplomelor de cetateni ai comunei tinerilor care implinesc 18 ani si familiilor care serbeaza nunta de aur.

Pe scena au urcat ansamblurile din Borsa, Copalnic Manastur, Sisesti, Cicarlau, Sacalaseni, Grosi, Ciolt, Dumbravita, Ansamblul Tulnicu, precum si tinere talente ale comunei, toti acestia prezentand programe artistice specifice.

Unul dintre cele mai asteptate momente ale zilei a fost recitalul sustinut de Ansamblul Folcloric National “Transilvania” si invitatii Lavinia Goste si Marius Zorila, Cornelia si Lupu Rednic.

Evenimentul s-a incheiat cu un foc de artificii si cu un nou moment intitulat Dantu satului cu Formatia Select.

Eveniment organizat cu sprijinul financiar al Consiliului Judetean Maramures

Vlad HERMAN

Foto: Ovidiu CIOCOTISAN

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. Dumbravitean suparat

    OOO DAAAAA, o “superba” manifestare cu mancare, bautura, “curvasag”, politicieni, analfabeti, primari, obezi, defilare, guriste folclorice, sponsori, evaziune fiscala, kitcsuri, lipsa de igiena. Bairam taranesc fara bude publice, organizatori, bun simt si omenie. N-au fost in stare sa aleaga o locatie ca lumea sau sa asfalteze bucata aia de teren din fata scenei, sa nu se vada petrisul ala. ALOOOO dom Ciceu, da nu-ti mere sa gatati depozitul de la Buzesti ori de va luati mandrele lasate in administratia judeteana. Iti trebe buca sa-ti areti moaca dupa ce n-ai facut nimicuta 4 ani?!!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *