Zilele Filmului Spaniol, la Bastionul Macelarilor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Muzeul Judetean de Istorie si Arheologie Maramures si Asociatia Re/Creativ impreuna cu Ambasada Spaniei la Bucuresti organizeaza Zilele Filmului Spaniol. Evenimentul are loc in Baia Mare, la Bastionul Macelarilor, in perioada 15-16 februarie.

Program vizionare:

Sambata, 15 februarie

19.00 Sicriul/La Caja (2006), comedie neagra, 107’

Intr-un sat de pescari, pierdut de lume, moare don Lucio, un barbat lipsit, pe cand traia, de prieteni si dusmanit in taina de toata lumea. Acum, la capataiul lui se strang cu mare drag toti cunoscutii, mai ales patru femei care au sa-i plateasca destule polite raposatului, inainte de a-l duce la groapa.

Duminica, 16 februarie

19.00 Vesti bune/La buena nueva (2008), drama, 103’

Miguel este un preot tanar numit paroh intr-un sat socialist chiar in momentul loviturii de stat din 1936. In eforturile lui de a-i apara pe cei asupriti, protagonistul se infrunta cu ierarhia ecleziastica si militara, punandu-si in joc propria viata. Isi gaseste refugiul in prietenia cu Margari, invatatoarea satului, al carei sot fusese asasinat la inceputul razboiului.

Proiectiile de film vor incepe la ora 19.00, iar filmele vor avea subtitrare in limba romana. Intrarea este libera, dar in limita locurilor disponibile.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2