UPDATE – Zilele Maramuresului 2019: Meci de fotbal caritabil intre Gloriile fotbalului maramuresean si Legendele fotbalului romanesc

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

UPDATE: Biletele se vor putea achizitiona si in ziua meciului de la casieriile de bilete de la stadion. Vor fi deschise special pentru ca suporterii sa poata sa isi achizitioneze bilet de intrare si sa sustina acest eveniment.

In cadrul evenimentului Zilele Maramuresului 2019, editia a V-a, va avea loc si un meci de fotbal caritabil intre Gloriile fotbalului maramuresean si Legendele fotbalului romanesc.

Meciul va avea loc in data de 17 mai 2019, orele 16,00 pe stadionul Viorel Mateianu din Baia Mare.

Pretul unui bilet este de 20 lei si se gaseste la casieriile muzeelor din Baia Mare si la toate institutiile subordonate Consiliului Judetean Maramures.

Toate fondurile stranse in cadrul acestui meci vor fi directionate in principal spre ajutorarea tinerei Oana Puicar si spre alte cazuri sociale si umanitare.

Printre cei care au confirmat prezenta la acest meci din partea legendelor fotbalului romanesc sunt: Emilian Dolha, Danut Lupu, Costel Campeanu, Cristian Dulca, Razvan Rat, Dorin Goian, Ovidiu Talvan, Vasile Maftei, Florin Cernat, Ovidiu Maier, Narcis Raducan, Tudorel Stoica, Titi Voica, Ciprian Marica, Nicolae Dica, Daniel Niculae etc.

Din partea Gloriilor fotbalului maramuresean ii amintim pe: Buia, China, Grozavu, Miriuta, Bumb, Danciu, Dancus, Moldovan, Iodi, Sabau, Oana, Bota, Vasc, Toma, Piroska, Muresan, Stefanca, Grad, Pop, Cioltea, Chis s.a.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

  1. Andrei

    Cei care joaca la Baia Nare …o jucat in liga campionilor,o fost campioni europeni sau ce tot ii laudati?…nu o facut nimik pt tara asta..de ce ii laudati?stau si beau inainte de orice meci si o facut treaba 0…mare lauda….mai bine taceti si stati in banca voastra.

    Reply
  2. Andrei

    Rusine,inainte de meci la Baia Mare ,Domnu Prunea tragea pe masea o bere asa cum faceau toti mebrii echipei…si nu imi inchipui ce o facut dupa meciul caritabil…beau si mai mult ca doar generatia de aur…cica…nu a venit sa faca meci caritabil ci doar sa beie si sa diatreze.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2