Zilele Maramuresului: Delegatia Ungariei cu bicicleta prin Baia Mare

PNL

parbickVenita ca oaspete la „Zilele Maramuresului”, delegatia din judetul Jasz Nagykun Szolnoc – Ungaria a dorit sa participe activ la actiunile organizate de Consiliul Judetean Maramures. Cum unul din punctele importante ale manifestarilor il constituie parada bicicletelor, cei trei oaspeti maghiari au acceptat invitatia de a se plimba cu bicicleta prin Baia Mare. Parada a avut startul in fata Palatului Administrativ din Baia Mare, la ea participand membri ai cluburilor de ciclism Mad Snails si Boneshaker, si nu numai.

Astfel, vice-presedintele judetul Jasz Nagykun Szolnoc Zsolt Berec si cei doi membri ai adunarii generale a judetului Agnes Laszlo si Tamas Csanyi au avut luat startul, la ora 16.00, din fata Palatului Administrativ, bicicletele pentru ei fiind oferite de „ON BIKE”.

Participantilor li s-au oferit tricouri si materiale publicitare realizate in cadrul proiectului „Sistem de Management Integrat al Deseurilor in judetul Maramures”, aceasta actiune fiind si un prilej de transmitere a mesajelor campaniei de constientizare publica privind colectarea selectiva a deseurilor.

Startul paradei a fost dat de presedintele Consiliului Judetean Maramures, Zamfir Ciceu. Prima oprire a biciclistilor este la Bastionul Macelarilor, urmand apoi sa traverseze Centrul Istoric al municipiului Baia Mare si apoi Podul Viilor pana la intrarea in Parcul Regina Maria.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1