Zilele Orașului Baia Sprie: Campionat de tenis cu piciorul (laptenis)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În cadrul Zilelor Orașului Baia Sprie 2022 se organizează Campionat de tenis cu piciorul (laptenis) în perioada 10 -13 august.

Înscrieri se pot face până în 09.08.2022

Persoana de contact: Alex – tel. 0752917165

e pot înscrie doar locuitorii orașului Baia Sprie și din localități aparținătoare.

Locația – terenul sintetic multisport de pe strada Ignișului nr. 1

Regulament de joc:

1. Echipele vor fi de formate din maxim 4 persoane.
2. Campionatul se va disputa 3 vs 3, fiecare echipă având dreptul la o rezervă (rezerva nu este obligatorie, doar indicată, în caz de accidentări sau absența unui component).
3. Se va juca în sistem 2/3 victorii.
4. Se vor juca seturi mici, până la 11, în caz că scorul va fi 10-10, se va continua cu avantaj, iar setul va fi câștigat de echipa care va avea avans de 2 puncte.
5. Au voie să participe la campionat doar persoanele care au domiciliul în Baia Sprie sau în localitățile aparținătoare.
6. Doar după finalul unui set, echipele care dispun de rezerve, pot face schimbări.
7. Mingea are voie să cadă maxim o dată în timpul punctului și niciodată în timpul schimburilor de pase dintre coechipieri.
8. Servele vor fi executate de echipa care câștigă punctul.
9. Servele se execută obligatoriu din drop.
10. Servele nu se repetă! Singura excepție este atunci când mingea atinge fileul în timpul servei și cade în terenul advers.
11. Servele se vor executa obligatoriu din afara careului, echipa care servește de pe linie sau din careu, va pierde punctul.
12. Jucătorii echipelor nu au voie să atingă fileul în timpul desfășurării punctului. Dacă un component al unei echipe atinge fileul, echipa sa va pierde punctul.
13. Sunt permise 3 atingeri/echipă în timpul desfășurării punctului. Dacă un component al unei echipe joacă mingea, acesta are dreptul să primească mingea înapoi pentru a trece mingea în careul adversarilor.
14. În caz că un jucător aflat în out este atins de minge și aceasta ricoșează în defavoarea sa, echipa respectiva va pierde punctul. Out-ul pentru a fi considerat out, trebuie lăsat până la final, nu cerut în timp ce mingea se află în aer.
15. Componenții echipelor au dreptul de a-și schimba posturile în timpul desfășurării punctului, adică cel de la serva poate face schimb de rol cu un coechipier de la fileu. De asemenea, și coechipierii de la fileu pot face schimb între ei. Mai pe scurt, fiecare echipă are dreptul de a se poziționa în propriul teren după bunul plac.
16. Dacă un jucător trece în terenul advers, echipa respectivă pierde punctul.
17. Sunt permise contrele la fileu.
18. În timpul serviciului, adversarii se pot poziționa cum doresc în propriul teren. Atenție: jucătorul/jucătorii din echipa adversă care rămân la fileu în timpul serviciului, nu au voie să intervină, ci doar cei care se poziționează la servă.
19. Jucătorii nu au voie să traverseze prin out, să ajungă pe partea de teren a adversarilor și să așeze mingea direct in terenul adversarilor. În cazul respectiv, jucătorul este obligat să treacă mingea înapoi pe partea sa de teren, iar celălalt coechipier care mai are dreptul la atingere, să treacă mingea regulamentar, peste fileu, în careul adversarilor.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2